Продавець Алма-Веко, Фуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
183 відгуків
Аlma-Veko, Food
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
+380 (44) 501-30-09
+380 (44) 333-60-25
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Крохмаль картопляний (вищий сорт)

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

29,90 грн/кг

Показати оптові ціни
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
  • +380 (44) 501-30-09
  • +380 (44) 333-60-25
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Крохмаль картопляний (вищий сорт)
Крохмаль картопляний (вищий сорт)
29,90 грн/кг
Немає в наявності
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
  • +380 (44) 501-30-09
  • +380 (44) 333-60-25
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Крохмаль – це один з найбільш популярних згущувачів і гелеутворювачів для харчової промисловості. Нативний картопляний крохмаль є натуральним полісахаридом (довжина ланцюжка становить 200-2000 полісахаридів), мономером у якому є амілоза і амілопектин.

Види крохмалю. Крохмалі підрозділяють по використовуваній сировині для їх виробництва: картопляний, пшеничний, кукурудзяний і рисовий. Особливості крохмалів різних видів формуються в процесі росту рослин і визначають їх властивості. Також за технологією виробництва крохмалі поділяють на: нативний і модифіковані (з Е-індексом). Модифіковані крохмалі виробляють з нативного крохмалю під дією фізико-хімічних факторів, ферментацій і гідролітичних процесів.

Технологічні властивості картопляного крохмалю.

Нативний картопляний крохмаль використовують в ковбасному виробництві, виробництві рублених напівфабрикатів для формування необхідної структури фаршевої системи (в основному за рахунок зв'язування вільної вологи).

Нативний картопляний крохмаль характеризується підвищеною здатністю зв'язувати воду в порівнянні з іншими типами крохмалів і дає стабільний клейстер високої в'язкості. Його застосовують у дозі 2-3 % від маси готового продукту.


Переваги картопляного крохмалю для м'ясних виробів.

Картопляний крохмаль застосовують для збільшення виходу продукту, поліпшення його консистенції , а також зниження ризику утворення бульйонно-жирових набряків.

Основною перевагою картопляного крохмалю для застосування в м'ясній промисловості є те, що його клейстеризація починається тоді , коли білки м'яса втрачають найбільшу кількість води. Нативний крохмаль починає інтенсивно набухати при нагріванні продукту до температури 50 °C, при подальшому збільшенні температури крохмаль утворює клейстер. Він повністю клейстеризируется при температурі від 72 до 76 градусів (тобто в тому діапазоні, в якому відбувається термообробка м'ясних продуктів), максимально розкриваючи всі свої технологічні властивості. Після охолодження продукту гелі стабільні і зберігають свої властивості.

Також картопляний крохмаль, при оптимальному дозуванні, не чинить негативного впливу на органолептичні характеристики готового м'ясного продукту.

Безпека.

Нативний картопляний крохмаль визнаний Європейським і Американським харчовим законодавством безпечним і нетоксичним інгредієнтом, він також не має Е-індексу.

Що ми пропонуємо?

Нативний картопляний крохмаль вищого сорту для м'ясних виробів. Фасовка – мішки поліпропіленові по 25 кг з поліетиленовою вставкою.

Контактна інформація
Телефон:
+38 044 501-30-09 (Відділ обслуговування клієнтів)
Оптові ціни уточнюйте.
Основні
Виробник Алма-Веко Фуд
Країна виробникУкраїна
ТипКрохмаль картопляний
УпаковкаМішок
  • Ціна: 29,90 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner