Крохмаль картопляний (вищий сорт)
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
29,90 грн/кг
Показати оптові ціни- +380 (44) 501-30-09
- +380 (44) 333-60-25

Крохмаль – це один з найбільш популярних згущувачів і гелеутворювачів для харчової промисловості. Нативний картопляний крохмаль є натуральним полісахаридом (довжина ланцюжка становить 200-2000 полісахаридів), мономером у якому є амілоза і амілопектин.
Види крохмалю. Крохмалі підрозділяють по використовуваній сировині для їх виробництва: картопляний, пшеничний, кукурудзяний і рисовий. Особливості крохмалів різних видів формуються в процесі росту рослин і визначають їх властивості. Також за технологією виробництва крохмалі поділяють на: нативний і модифіковані (з Е-індексом). Модифіковані крохмалі виробляють з нативного крохмалю під дією фізико-хімічних факторів, ферментацій і гідролітичних процесів.
Технологічні властивості картопляного крохмалю.
Нативний картопляний крохмаль використовують в ковбасному виробництві, виробництві рублених напівфабрикатів для формування необхідної структури фаршевої системи (в основному за рахунок зв'язування вільної вологи).
Нативний картопляний крохмаль характеризується підвищеною здатністю зв'язувати воду в порівнянні з іншими типами крохмалів і дає стабільний клейстер високої в'язкості. Його застосовують у дозі 2-3 % від маси готового продукту.
Переваги картопляного крохмалю для м'ясних виробів.
Картопляний крохмаль застосовують для збільшення виходу продукту, поліпшення його консистенції , а також зниження ризику утворення бульйонно-жирових набряків.
Основною перевагою картопляного крохмалю для застосування в м'ясній промисловості є те, що його клейстеризація починається тоді , коли білки м'яса втрачають найбільшу кількість води. Нативний крохмаль починає інтенсивно набухати при нагріванні продукту до температури 50 °C, при подальшому збільшенні температури крохмаль утворює клейстер. Він повністю клейстеризируется при температурі від 72 до 76 градусів (тобто в тому діапазоні, в якому відбувається термообробка м'ясних продуктів), максимально розкриваючи всі свої технологічні властивості. Після охолодження продукту гелі стабільні і зберігають свої властивості.
Також картопляний крохмаль, при оптимальному дозуванні, не чинить негативного впливу на органолептичні характеристики готового м'ясного продукту.
Безпека.
Нативний картопляний крохмаль визнаний Європейським і Американським харчовим законодавством безпечним і нетоксичним інгредієнтом, він також не має Е-індексу.
Що ми пропонуємо?
Нативний картопляний крохмаль вищого сорту для м'ясних виробів. Фасовка – мішки поліпропіленові по 25 кг з поліетиленовою вставкою.
+38 044 501-30-09 (Відділ обслуговування клієнтів)
Оптові ціни уточнюйте.
Основні | |
---|---|
Виробник | Алма-Веко Фуд |
Країна виробник | Україна |
Тип | Крохмаль картопляний |
Упаковка | Мішок |
- Ціна: 29,90 грн/кг