Продавець Алма-Веко, Фуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
288 відгуків

Чуєте цей тупіт? Це менеджер біжить до комп'ьютера, щоб Вам відповісти. Ще трішки... Бігає він, звичайно, на трієчку, але консультує відмінно.

Аlma-Veko, Food
+380 (67) 387-97-75
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
+380 (44) 333-60-25

Каррагінан очищений RCK (Е407) харчовий моноінгредієнт

Топ продаж
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 670020

1 237 /кг

Показати оптові ціни
+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Каррагінан очищений RCK (Е407)  харчовий моноінгредієнт
Каррагінан очищений RCK (Е407) харчовий моноінгредієнт
1 237 /кг
В наявності
+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Каррагінан очищений (E407) - природний загусник, загущувач, желюючий агент, стабілізатор, емульгатор, освітлювач та засіб для капсулювання. Виробляється ця речовина з певних видів червоних водоростей класу Rhodophyceae, таких як Chondrus crispus, яка зростає в океані на глибині до трьох метрів біля узбережжя Філіппінських островів, Канади, США та Франції.


Очищені каррагінани отримують шляхом виварювання водоростей в лужному розчині протягом декількох годин, після чого тверді частини водоростей фільтруються. Отримані каррагінани концентруються і видаляються з розчину, а потім сушаться. Цей спосіб вилучення речовини використовується протягом сотень років, хоч і є повільним і дорогим.


Зовнішній вигляд карагінану - жовтувато-білий дрібний порошок без запаху. Він використовується у харчовій промисловості для створення гелів різної консистенції, в тому числі твердих та м'яких. Крім того, його використовують для загущення молочних продуктів, а також як стабілізатор та емульгатор.


Важливо відзначити, що карагінани можуть класифікуватися на різні групи (Каппа, Йота, Лямбда) залежно від їх хімічного складу і властивостей. Ці різноманітні варіації впливають на їхню здатність формувати гелі та інші характеристики.


Сфера застосування: м'ясні, рибні вироби (в т.ч. сурімі), кондитерські вироби (начинки, желе, цукерки, глазурі), молочні вироби (десерти, морозиво, муси, топінги, вершки, кисломолочні продукти тощо), хлібобулочні вироби (тісто), корми для домашніх тварин.


Каррагінан володіє високою гелеутворюючою і водозв`язуючою здатністю. Внаслідок наявності на поверхні негативних зарядів легко взаємодіє з білками і катіонами; утворює після циклу "нагрівання-охолодження" міцну просторову сітку. Після хорошого очищення каррагінан нейтральний по смаку і запаху.


Каррагінан відмінно зв'язує вологу, що дозволяє при складанні рецептури регулювати вміст води та інших рідин в складі кінцевих продуктів.
Хоча каррагінан не є поверхнево-активною речовиною, він здатний стабілізувати емульсії. Його загущуючі і тиксотропні властивості надають цілісність системи, перешкоджають злиттю олійних крапель, а також поділу на водну і масляну фази.


Каррагінани широко використовуються в харчовій промисловості в якості згущувачів, стабілізаторів і емульгаторів. Вони надають їжі гладку текстуру і підкреслюють аромат. Їх часто використовують в продуктах, таких як:

  • кефір;
  • сметана;
  • молочний шоколад;
  • вершки;
  • морозиво;
  • йогурт і сир.

Так як каррагінани вступають в реакцію з молочними білками. Вони також використовуються у виробництві:

  • соєвого молока;
  • мигдального молока;
  • кокосового молока.

Каррагінан є альтернативою желатину не тваринного походження, що дозволяє його вживати в їжу вегетаріанцям. Каррагінани також додаються при виробництві:

  • желе;
  • пива;
  • шербетів;
  • приправ;
  • рибних продуктів;
  • м'ясних продуктів;
  • цукрової глазурі;
  • фруктових кексів;
  • пончиків;
  • пирогів;
  • шоколаду;
  • соків.

Як стабілізатор каррагінан використовують у виробництві непродовольчих товарів, таких як:

  • зубна паста;
  • освіжувачі повітря;
  • гелі для волосся.

У хімії гелі, зроблені на основі каррагінану, можуть бути використані для іммобілізації клітин. Крім цього, як стабілізатор, каррагінан додають в деякі види пінобетону для потовщення піни і додання їй більш липкого ефекту. У Європі заборонено додавати каррагінан в дитяче харчування і суміші.


Здатність до ефективного водозв`язування і утворення слабких водних гелів, дуже стабільних до ферментативного розкладання, робить каррагінан унікальним загущувачем зубної пасти.


Плівкотвірна здатність використовується в складі кондиціонерів в шампунях, а також в оболонках таблеток, виробництві фотографічних плівок, для підвищення температури плавлення желатинового холодцю, а також в якості желюючих добавок для бактеріологічних середовищ.


Крім стабілізуючої властивості, каррагінан можна використовувати для підвищення в'язкості і поліпшення органолептики рідких харчових продуктів. У молочних продуктах, желюючих або в`язких, каррагінанам, як правило, віддається перевага через його функціональні властивості і високу економічность.


Каррагінан ціна в опт та роздріб зі складу в Києві.
Доставка по всій Україні.

 

Доставка: здійснюється в усі регіони України.
Контактна інформація

Сайт: www.alma-veko.com.ua

Телефон:

+38 067 387-97-75
+38 044 333-60-25
0 800 33-85-47 (Безкоштовно)

Оптові ціни уточнюйте.

Основні
Країна виробникУкраїна
Мінімальне замовлення25 кг
Зразок для відпрацювання
Зразок товаруБезкоштовно
  • Ціна: 1 237 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner