Продавець Алма-Веко, Фуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
288 відгуків

Чуєте цей тупіт? Це менеджер біжить до комп'ьютера, щоб Вам відповісти. Ще трішки... Бігає він, звичайно, на трієчку, але консультує відмінно.

Аlma-Veko, Food
+380 (67) 387-97-75
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
+380 (44) 333-60-25

Каррагінан напівочищенний SRC (Е407), мішок 25 кг, харчова добавка

Топ продаж
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 670021

644 /кг

Показати оптові ціни
+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Каррагінан напівочищенний SRC (Е407), мішок 25 кг, харчова добавка
Каррагінан напівочищенний SRC (Е407), мішок 25 кг, харчова добавка
644 /кг
В наявності
+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Каррагінан напівочищенний (E407a), мішок 25 кг - природний загусник, загущувач, желюючий агент, стабілізатор, емульгатор, освітлювач та засіб для капсулювання. Виробляється ця речовина з певних видів червоних водоростей класу Rhodophyceae, таких як Chondrus crispus, яка зростає в океані на глибині до трьох метрів біля узбережжя Філіппінських островів, Канади, США та Франції.


Напівочищені каррагінани є важливим компонентом харчової промисловості і отримуються за допомогою складного процесу відварювання водоростей у лужному розчині, який включає гідроксид калію. Калій в цьому процесі виконує функцію запобігання розчиненню каррагінану, однак відкриває можливість для розчинення білків і вуглеводів, що містяться у водоростях. Після цього водорості видаляються, проходять процес промивання та сушіння, залишаючи за собою цінний продукт - напівочищений каррагінан.


Харчовий стабілізатор, або ж харчова добавка Е407, відомий як каррагінан, належить до групи харчових добавок природного походження. Унікальні хімічні властивості цього стабілізатора допомагають триваліше зберігати в'язкість і консистенцію готових продуктів харчового призначення. Це робить каррагінани популярними в харчовій промисловості для використання як згущувачі, стабілізатори та емульгатори. Їх використовують для надання їжі гладкої текстури та підкреслення аромату в різних продуктах, таких як молочні продукти, желе, пиво, шербети, приправи, рибні продукти, цукрові глазурі, фруктові кекси, пончики, пироги, шоколад, соки, а також в якості замінника жиру в консервованому м'ясі.


За кілька століть ірландські виробники харчових продуктів використовували екстракт із червоних водоростей Chondrus crispus, відомого як "Ірландський мох", для отримання каррагінану. Відомо, що ці червоні водорості зростають недалеко від берегів Ірландії. Каррагінани отримують шляхом відварювання цих водоростей в лужному розчині з гідроксидом калію.


Крім того, каррагінан служить альтернативою желатину тваринного походження, роблячи його придатним для споживання вегетаріанцями. Цей стабілізатор продовжує залишатися важливим інгредієнтом у світі харчової промисловості, забезпечуючи не лише функціональність, але й розширюючи можливості для творчого використання у кулінарії та харчовому виробництві.


Сфера застосування: м'ясні, рибні (в т.ч. сурімі), кондитерські вироби (начинки, желе, цукерки, глазурі), молочні вироби (десерти, морозиво, муси, топінги, вершки, кисломолочні продукти тощо), хлібобулочні вироби (тісто), корми для домашніх тварин.


Каррагінани широко використовуються в харчовій промисловості в якості згущувачів, стабілізаторів та емульгаторів.


Каррагінан є альтернативою желатину не тваринного походження, що дозволяє його вживати в їжу вегетаріанцям. Каррагінани також додаються при виробництві:

  • желе;
  • пива;
  • шербетів;
  • приправ;
  • рибних продуктів;
  • м'ясних продуктів;
  • цукрової глазурі;
  • фруктових кексів;
  • пончиків;
  • пирогів;
  • шоколаду;
  • соків.

В якості стабілізатора каррагінан використовують у виробництві непродовольчих товарів, таких як:

  • зубна паста;
  • освіжувачі повітря;
  • гелі для волосся.

У хімії гелі, зроблені на основі каррагінану, можуть бути використані для іммобілізації клітин. Крім цього, як стабілізатор, каррагінан додають в деякі види пінобетону для потовщення піни і додання їй більш липкого ефекту. У Європі заборонено додавати каррагінани в дитяче харчування і суміші.


Здатність до ефективного водозв`язування і утворення слабких водних гелів, дуже стабільних до ферментативного розкладання, робить каррагінан унікальним загусником зубної пасти.


Пінкоутворююча здатність використовується в складі кондиціонерів в шампунях, а також в оболонках таблеток, виробництві фотографічних плівок, для підвищення точки плавлення желатинового холодцю, а також в якості желюючих добавок для бактеріологічних середовищ.


Крім стабілізуючої властивості, каррагінан можна використовувати для підвищення в'язкості і поліпшення органолептики рідких харчових продуктів. У молочних продуктах, желюючих або в`язких, каррагінану, як правило, віддається перевага через його функціональні властивості і високу економічність.

 

Походження: Китай, Європа

Сила 1,5% водного гелю (0,2% КСl): 500 - 700 г/см2

Доставка: здійснюється в усі регіони України.

Контактна інформація
Сайт: www.alma-veko.com.ua

Телефон:

+38 067 387-97-75
+38 044 333-60-25
0 800 33-85-47 (Безкоштовно)

Оптові ціни уточнюйте.

Основні
ВиробникSRC
Країна виробникКитай
ТипЗагущувач
Вага25000 г
Мінімальне замовлення25 кг
Зразок для відпрацювання
Зразок товаруБезкоштовно
  • Ціна: 644 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner