Продавець Алма-Веко, Фуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
213 відгуків

Чуєте цей тупіт? Це менеджер біжить до комп'ьютера, щоб Вам відповісти. Ще трішки... Бігає він, звичайно, на трієчку, але консультує відмінно.

Аlma-Veko, Food
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
+380 (44) 501-30-09
+380 (44) 333-60-25
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Каррагінан напівочищенний SRC (Е407), мішок 25 кг

Топ продаж
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 110029

644 /кг

Показати оптові ціни
Купити Купити з
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
  • +380 (44) 501-30-09
  • +380 (44) 333-60-25
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Каррагінан напівочищенний SRC (Е407), мішок 25 кг
Каррагінан напівочищенний SRC (Е407), мішок 25 кг
644 /кг
В наявності
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
  • +380 (44) 501-30-09
  • +380 (44) 333-60-25
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Каррагінан (E407a) - природний загусник, що отримується з визначених видів червоних водоростей (класу Rhodophyceae).

Напівочищені каррагінани отримують шляхом відварювання водоростей в лужному розчині, який містить гідроксид калію. Калій запобігає розчинення каррагінану в розчині, але дозволяє розчинитися білкам і вуглеводам водоростей.

Потім водорості видаляються з розчину, промиваються і сушаться. Те, що залишається – целюлоза і каррагінан подрібнюються в порошок.

Каррагінан володіє високою гелеутворюючою і вологозв`язуючою здатністю. Внаслідок наявності на поверхні негативних зарядів легко взаємодіє з білками і катіонами; утворює після циклу "нагрівання-охолодження" міцну просторову сітку. Каррагінан напівочіщенний має характерний запах водоростей, однак це не впливає на смакові якості готових продуктів.

Каррагінан відмінно зв'язує вологу, що дозволяє при складанні рецептури регулювати вміст води та інших рідин в складі кінцевих продуктів.

Хоча каррагінан не є поверхнево-активною речовиною, він здатний стабілізувати емульсії. Його загущуючі і тиксотропні властивості надають цілісність системи, перешкоджають злиттю олійних крапель, а також поділу на водну і масляну фази.

Сфера застосування: м'ясні, рибні (в т.ч. сурімі), кондитерські вироби (начинки, желе, цукерки, глазурі), молочні вироби (десерти, морозиво, муси, топінги, вершки, кисломолочні продукти тощо), хлібобулочні вироби (тісто), корми для домашніх тварин.

Каррагінани широко використовуються в харчовій промисловості в якості згущувачів, стабілізаторів та емульгаторів.

Каррагінан є альтернативою желатину не тваринного походження, що дозволяє його вживати в їжу вегетаріанцям. Каррагінани також додаються при виробництві:

  • желе;
  • пива;
  • шербетів;
  • приправ;
  • рибних продуктів;
  • м'ясних продуктів;
  • цукрової глазурі;
  • фруктових кексів;
  • пончиків;
  • пирогів;
  • шоколаду;
  • соків.

В якості стабілізатора каррагінан використовують у виробництві непродовольчих товарів, таких як:

  • зубна паста;
  • освіжувачі повітря;
  • гелі для волосся.

У хімії гелі, зроблені на основі каррагінану, можуть бути використані для іммобілізації клітин. Крім цього, як стабілізатор, каррагінан додають в деякі види пінобетону для потовщення піни і додання їй більш липкого ефекту. У Європі заборонено додавати каррагінани в дитяче харчування і суміші.

Здатність до ефективного водозв`язування і утворення слабких водних гелів, дуже стабільних до ферментативного розкладання, робить каррагінан унікальним загусником зубної пасти.

Пінкоутворююча здатність використовується в складі кондиціонерів в шампунях, а також в оболонках таблеток, виробництві фотографічних плівок, для підвищення точки плавлення желатинового холодцю, а також в якості желюючих добавок для бактеріологічних середовищ.

Крім стабілізуючої властивості, каррагінан можна використовувати для підвищення в'язкості і поліпшення органолептики рідких харчових продуктів. У молочних продуктах, желюючих або в`язких, каррагінану, як правило, віддається перевага через його функціональні властивості і високу економічність.

Походження: Китай, Європа

Сила 1,5% водного гелю (0,2% КСl): 500 - 700 г/см2

Доставка: здійснюється в усі регіони України.

Контактна інформація
Сайт: www.alma-veko.com.ua

Телефон:
+ 380-44-503-82-78 (Відділ обслуговування клієнтів)
+ 380-67-555-77-09 (Відділ продажів)

Оптові ціни уточнюйте.

Основні
Виробник SRC
Мінімальне замовлення25 кг
Зразок для відпрацювання
Зразок товаруБезкоштовно
  • Ціна: 644 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner