Продавець Алма-Веко, Фуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
288 відгуків

Чуєте цей тупіт? Це менеджер біжить до комп'ьютера, щоб Вам відповісти. Ще трішки... Бігає він, звичайно, на трієчку, але консультує відмінно.

Аlma-Veko, Food
+380 (67) 387-97-75
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
+380 (44) 333-60-25

Клітковина пшенична для хлібобулочної промисловості

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 670002

121 /кг

Показати оптові ціни
+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Клітковина пшенична для хлібобулочної промисловості
Клітковина пшенична для хлібобулочної промисловості
121 /кг
Готово до відправки
+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

АлмаФайбер 30 являє собою натуральні рослинні пшеничні харчові волокна, не має Е-індексу. 


Харчові волокна АлмаФайбер 30  є нейтральним наповнювачем із високими функціональними та технологічними властивостями під час виробництва харчових продуктів. 

Сфера застосування АлмаФайбер 30: 

  • Печиво затяжне, крекери, хрусткий хліб;

  • Тости;

  • Вафельна продукція;

  • Кекси та бісквітні напівфабрикати;

  • Цукрове та здобне печиво;

  • Вівсяне печиво;

  • Пряники;

  • Тісто для млинців і напівфабрикати тіста;

  • Зернові хлібці, екструзійні продукти на зерновій основі.

Функціонально-технологічні властивості пшеничних волокон:

  • покращення реологічних властивостей тіста (еластична, пишна, насичена повітрям, стійка до затягування);
  • збільшення дисперсності тесту;
  • підвищення стабільності під час формування;
  • скорочення часу замішування, уповільнення зносу обладнання;
  • збільшення питомого об'єму готової продукції;
  • розвинена тонкостінна пористість;
  • ніжність і еластичність текстури готового продукту;
  • зниження крошкуватості м'якуша;
  • поліпшення смаку й аромату готових виробів
  • збільшення виходу та термінів збереження свіжості готового продукту.

Для відпрацювання надаємо безплатні зразки товару та рекомендації щодо застосування.

Пшенична клітковина - це натуральна харчова добавка, яка не має Е-індексу. Вона складається з баластних речовин (харчових волокон), які відіграють важливу роль у роботі травної системи людини. Клітковина поповнює нестачу харчових волокон у раціоні, що допомагає знизити калорійність їжі. Крім того, вона виводить з організму шлаки та токсини.

Пшенична клітковина часто використовується у виробництві м'ясної продукції. Вона покращує органолептичні характеристики продуктів, наприклад, їхню соковитість і текстуру. Крім того, клітковина запобігає відокремленню жиру з фаршу та покращує його смак.

Клітковина пшенична - це рослинні пшеничні харчові волокна, не має Е-індексу.

Харчові волокна є нейтральним наповнювачем з високими функціональними і технологічними властивостями при виробництві продуктів харчування.

Довжина волокна, яка є в наявності: 1000, 200, 90 мкм.

Дозування: в залежності від сфери застосування, якості сировини та бажаного технологічного ефекту.

Пшенична клітковина - це натуральний продукт, який широко використовується в харчовій промисловості. Вона складається з харчових волокон, які необхідні для нормального функціонування травної системи. Клітковина має високу водозв'язуючу та емульгуючу здатність, що дозволяє використовувати її для покращення якості м'ясних продуктів. 

У виробництві м'ясних продуктів пшенична клітковина використовується для підвищення соковитості, стабілізації консистенції та запобігання виділення бульйону. Крім того, вона допомагає зберегти текстуру продуктів при заморожуванні та термічній обробці, запобігає відокремленню жиру з фаршу та покращує органолептичні показники.

Одним із основних факторів, які сприяють масовому використанню пшеничної клітковини в харчовій промисловості, є її низька вартість. Крім того, її не можна виявити в ковбасах лабораторно, що дозволяє виробникам використовувати її для зниження собівартості продукції без втрати якості.

Доставка: здійснюється у всі регіони України.

Контактна інформація 

Телефон: 

+38 067 387-97-75
+38 044 333-60-25
0 800 33-85-47 (Безкоштовно)


Оптові ціни уточнюйте.

Основні
ВиробникАлма-Веко Фуд
Країна виробникУкраїна
Мінімальне замовлення
Мінімальне замовлення20 кг
Зразок для відпрацювання
Зразок товаруБезкоштовно
  • Ціна: 121 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner