Продавець Алма-Веко, Фуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
288 відгуків

Чуєте цей тупіт? Це менеджер біжить до комп'ьютера, щоб Вам відповісти. Ще трішки... Бігає він, звичайно, на трієчку, але консультує відмінно.

Аlma-Veko, Food
+380 (67) 387-97-75
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
+380 (44) 333-60-25

Клітковина пшенична для молочної промисловості 🥛

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 670002

121 /кг

Показати оптові ціни
+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Клітковина пшенична для молочної промисловості 🥛
Клітковина пшенична для молочної промисловості 🥛
121 /кг
Готово до відправки
+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

АлмаФайбер 30 являє собою натуральні рослинні пшеничні харчові волокна, не має Е-індексу.


Харчові волокна АлмаФайбер 30 є нейтральним наповнювачем з високими функціональними і технологічними властивостями при виробництві продуктів харчування.

Сфера застосування АлмаФайбер 30:

  • Йогурти;

  • Молочні вироби
  • Сирні десерти, глазуровані сирки;

  • Плавлені, свіжі та імітаційні сири.

 

Функціонально-технологічні властивості пшеничних волокон:

  • висока вологовбирна і жироэмульгирующая здатність за рахунок специфічний природного капілярної структури волокон;
  • інертність до будь рецептурних інгредієнтів, термостабільність і холодорезистентность;
  • посилення дії емульгаторів, гідроколоїдів, білків;
  • міцне утримання і рівномірний розподіл вологи і жиру по всьому об'єму в структурі продукту;
  • стабілізація текстури, формоудерживающих і міцнісних властивостей продукту;
  • захисту від втрати вологи (висихання) під час зберігання;
  • продовження термінів придатності, збереження свіжості та мікробіологічної стабільності продуктів за рахунок зниження показника активності води;
  • глянцевость поверхні, чіткість малюнка, рельєфність гравюри в кондитерських виробах;
  • збагачення продуктів харчування баластними речовинами.

Для відпрацювання надаємо безкоштовні зразки товару та рекомендації по застосуванню.

Пшенична клітковина - це натуральна харчова добавка, яка не має Е-індексу. Вона складається з баластних речовин (харчових волокон), які відіграють важливу роль у роботі травної системи людини. Клітковина поповнює нестачу харчових волокон у раціоні, що допомагає знизити калорійність їжі. Крім того, вона виводить з організму шлаки та токсини.

Пшенична клітковина часто використовується у виробництві м'ясної продукції. Вона покращує органолептичні характеристики продуктів, наприклад, їхню соковитість і текстуру. Крім того, клітковина запобігає відокремленню жиру з фаршу та покращує його смак.

Клітковина пшенична - це рослинні пшеничні харчові волокна, не має Е-індексу.

Харчові волокна є нейтральним наповнювачем з високими функціональними і технологічними властивостями при виробництві продуктів харчування.

Довжина волокна, яка є в наявності: 1000, 200, 90 мкм.

Дозування: в залежності від сфери застосування, якості сировини та бажаного технологічного ефекту.

Пшенична клітковина - це натуральний продукт, який широко використовується в харчовій промисловості. Вона складається з харчових волокон, які необхідні для нормального функціонування травної системи. Клітковина має високу водозв'язуючу та емульгуючу здатність, що дозволяє використовувати її для покращення якості м'ясних продуктів. 

У виробництві м'ясних продуктів пшенична клітковина використовується для підвищення соковитості, стабілізації консистенції та запобігання виділення бульйону. Крім того, вона допомагає зберегти текстуру продуктів при заморожуванні та термічній обробці, запобігає відокремленню жиру з фаршу та покращує органолептичні показники.

Одним із основних факторів, які сприяють масовому використанню пшеничної клітковини в харчовій промисловості, є її низька вартість. Крім того, її не можна виявити в ковбасах лабораторно, що дозволяє виробникам використовувати її для зниження собівартості продукції без втрати якості.

Доставка: здійснюється у всі регіони України.

Контактна інформація

Телефон: 

+38 067 387-97-75
+38 044 333-60-25
0 800 33-85-47 (Безкоштовно)


Оптові ціни уточнюйте.

Основні
ВиробникАлма-Веко Фуд
Країна виробникУкраїна
Мінімальне замовлення
Мінімальне замовлення20 кг
Зразок для відпрацювання
Зразок товаруБезкоштовно
  • Ціна: 121 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner