Продавець Алма-Веко, Фуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
183 відгуків
Аlma-Veko, Food
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
+380 (44) 501-30-09
+380 (44) 333-60-25
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Трансглютаміназа для м'ясних продуктів "АлмаТекс 5"

Без Е
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 100132

1 119 грн/кг

Показати оптові ціни
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
  • +380 (44) 501-30-09
  • +380 (44) 333-60-25
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Трансглютаміназа для м'ясних продуктів "АлмаТекс 5"
Трансглютаміназа для м'ясних продуктів "АлмаТекс 5"
1 119 грн/кг
Немає в наявності
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
  • +380 (44) 501-30-09
  • +380 (44) 333-60-25
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Трансглютаміназа "АлмаТекс 5" (англ. Transglutaminase, TG , «м'ясний клей», «meat glue», номер за класифікацією ЄС 2.3.2.13)– являє собою стандартизований натуральний фермент.

У світовій практиці виробництва продукти з використанням трансглютамінази не мають якого-небудь спеціального маркування на етикетці.

Важливою особливістю трансглютамінази є те, що вона стає неактивною при досягненні температури всередині продукту 70 градусів і вище. Це означає, що після термообробки м'ясних виробів трансглютаміназа повністю інактивується і не визначається в готовому продукті. Фермент є технологічним допоміжним речовиною і відсутній в готовому продукті.

Фермент утворює поперечні зв'язки між білками м'язової тканини і створює сітчасту матрицю, що дозволяє «склеювати» шматочки м'ясної сировини. Таке «зшивання» на молекулярному рівні білкових складових дозволяє ефективно утримувати м'ясний сік і навіть додатково внесену вологу. Це добре ущільнює і покращує консистенцію в готових виробах «кусаємість» до легкого хрускоту.

БЕЗ Е–КОДУ. БЕЗ ШКОДИ ЗДОРОВ'Ю ЛЮДИНИ.

Область застосування: варені ковбаси, сосиски, сардельки, копченості, шинки, ферментовані ковбаси, реструктуровані м'ясні продукти.


Для більш детальної інформації
www.tg.alma.net.ua

Технологічні функції:

  • покращує консистенцію і кусаємість готових виробів;
  • підвищує еластичність продуктів (особливо при порційній нарізці);
  • збільшує вологозв`язувальну і емульгуючу здатність білків м'язової тканини;
  • забезпечує стабільну якість продукту при високому відсотку виходу;
  • знижує втрати вологи (синерезис) в упакованому (нарізаному) вигляді;
  • висока технологічна активність добавки забезпечує мінімальну дозу і високу економічну ефективність.

Для відпрацювання надаємо безкоштовні зразки товару та рекомендації по застосуванню.

Доставка: здійснюється у всі регіони України.

Контактна інформація

Сайт: www.alma-veko.com.ua

Телефон:
+380-44-503-82-78 (Відділ обслуговування клієнтів)
+380-67-555-77-09 (Відділ продажів)
+380-44-501-30-09 (Факс)
Оптові ціни уточнюйте.

 

Основні
Виробник Алма-Веко Фуд
Країна виробникУкраїна
Зразок для відпрацювання
Зразок товаруБезкоштовно
  • Ціна: 1 119 грн/кг
  • Спосіб упаковки: Продукт фасується в пакети з поліетилену вагою 0,5 кг, які пакуються в п'ятишарові картонні коробки. Упаковка може бути змінено за бажанням споживачів.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner