Продавець Алма-Веко, Фуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
288 відгуків

Чуєте цей тупіт? Це менеджер біжить до комп'ьютера, щоб Вам відповісти. Ще трішки... Бігає він, звичайно, на трієчку, але консультує відмінно.

Аlma-Veko, Food
+380 (67) 387-97-75
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
+380 (44) 333-60-25

Клітковина пшенична для м'ясної промисловості

Без Е
  • Готово до відправки
  • Код: 670007

154 /кг

+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Клітковина пшенична для м'ясної промисловості
Клітковина пшенична для м'ясної промисловості
154 /кг
Готово до відправки
+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

АлмаФайбер 20 являє собою натуральні рослинні пшеничні харчові волокна, не має Е-індексу. Фракція - 1000 мкм.
Харчові волокна АлмаФайбер 20 є нейтральним наповнювачем з високими функціональними і технологічними властивостями при виробництві продуктів харчування.

Область застосування АлмаФайбер 20:

  • емульговані продукти і напівкопчені ковбаси;
  • консерви м'ясні;
  • хлібобулочні вироби;
  • заморожені тістові напівфабрикати і тісто;
  • вафельная продукція (в т.ч. стаканчики для морозива, коржі для тортів і т.д.)
  • пряники, печиво (цукрове, здобне, вівсяне, затяжне, крекери), кекси, бісквіти;
  • оболонки з тіста для м'ясних напівфарикатів;
  • піца;
  • макаронна продукція;
  • екструдована продукція;
  • кондитерські начинки;
  • молочні вироби і т.д.

Функціонально-технологічні властивості пшеничних волокон:

  • висока вологопоглинаюча і жироемульгуюча здатність;
  • інертність до будь-яких рецептурних інгредієнтів, термостабільність і холодорезистентність;
  • міцне утримання та рівномірний розподіл вологи і жиру по всьому об'єму в структурі продукту;
  • стабілізація текстури, формоутримуючих і міцних властивостей продукту;
  • захист від надмірної втрати вологи (висихання) під час зберігання;
  • продовження термінів придатності, збереження свіжості і мікробіологічної стабільності продуктів за рахунок контролю активності води;
  • гарантія глянсовості поверхні, чіткості малюнка, рельєфності гравюри в кондитерських виробах;
  • збагачення продуктів природними баластними речовинами.

 

Пшенична клітковина - це натуральна харчова добавка, яка не має Е-індексу. Вона складається з баластних речовин (харчових волокон), які відіграють важливу роль у роботі травної системи людини. Клітковина поповнює нестачу харчових волокон у раціоні, що допомагає знизити калорійність їжі. Крім того, вона виводить з організму шлаки та токсини.

Пшенична клітковина часто використовується у виробництві м'ясної продукції. Вона покращує органолептичні характеристики продуктів, наприклад, їхню соковитість і текстуру. Крім того, клітковина запобігає відокремленню жиру з фаршу та покращує його смак.

Клітковина пшенична - це рослинні пшеничні харчові волокна, не має Е-індексу.

Харчові волокна є нейтральним наповнювачем з високими функціональними і технологічними властивостями при виробництві продуктів харчування.

Довжина волокна, яка є в наявності: 1000, 200, 90 мкм.

Дозування: в залежності від сфери застосування, якості сировини та бажаного технологічного ефекту.

Пшенична клітковина - це натуральний продукт, який широко використовується в харчовій промисловості. Вона складається з харчових волокон, які необхідні для нормального функціонування травної системи. Клітковина має високу водозв'язуючу та емульгуючу здатність, що дозволяє використовувати її для покращення якості м'ясних продуктів. 

У виробництві м'ясних продуктів пшенична клітковина використовується для підвищення соковитості, стабілізації консистенції та запобігання виділення бульйону. Крім того, вона допомагає зберегти текстуру продуктів при заморожуванні та термічній обробці, запобігає відокремленню жиру з фаршу та покращує органолептичні показники.

Одним із основних факторів, які сприяють масовому використанню пшеничної клітковини в харчовій промисловості, є її низька вартість. Крім того, її не можна виявити в ковбасах лабораторно, що дозволяє виробникам використовувати її для зниження собівартості продукції без втрати якості.

Пшенична клітковина - це натуральна харчова добавка, яка не має Е-індексу. Вона складається з баластних речовин (харчових волокон), які відіграють важливу роль у роботі травної системи людини. Клітковина поповнює нестачу харчових волокон у раціоні, що допомагає знизити калорійність їжі. Крім того, вона виводить з організму шлаки та токсини.

Пшенична клітковина часто використовується у виробництві м'ясної продукції. Вона покращує органолептичні характеристики продуктів, наприклад, їхню соковитість і текстуру. Крім того, клітковина запобігає відокремленню жиру з фаршу та покращує його смак.

Клітковина пшенична - це рослинні пшеничні харчові волокна, не має Е-індексу.

Харчові волокна є нейтральним наповнювачем з високими функціональними і технологічними властивостями при виробництві продуктів харчування.

Довжина волокна, яка є в наявності: 1000, 200, 90 мкм.

Дозування: в залежності від сфери застосування, якості сировини та бажаного технологічного ефекту.

Пшенична клітковина - це натуральний продукт, який широко використовується в харчовій промисловості. Вона складається з харчових волокон, які необхідні для нормального функціонування травної системи. Клітковина має високу водозв'язуючу та емульгуючу здатність, що дозволяє використовувати її для покращення якості м'ясних продуктів. 

У виробництві м'ясних продуктів пшенична клітковина використовується для підвищення соковитості, стабілізації консистенції та запобігання виділення бульйону. Крім того, вона допомагає зберегти текстуру продуктів при заморожуванні та термічній обробці, запобігає відокремленню жиру з фаршу та покращує органолептичні показники.

Одним із основних факторів, які сприяють масовому використанню пшеничної клітковини в харчовій промисловості, є її низька вартість. Крім того, її не можна виявити в ковбасах лабораторно, що дозволяє виробникам використовувати її для зниження собівартості продукції без втрати якості.

Доставка: здійснюється у всі регіони України.

Контактна інформація

Телефон:

+38 067 387-97-75
+38 044 333-60-25
0 800 33-85-47 (Безкоштовно)


Оптові ціни уточнюйте.

Основні
ВиробникАлма-Веко Фуд
Країна виробникУкраїна
Мінімальне замовлення
Мінімальне замовлення10 кг
Зразок для відпрацювання
Зразок товаруБезкоштовно
  • Ціна: 154 /кг
  • Спосіб упаковки: Продукт фасується в мішки вагою 10 кг (паперові або з іншого дозволеного матеріалу) з поліетиленовим вкладишем. Можлива упаковка в багатошарові картонні ящики з поліетиленовим вкладишем. Упаковка може бути змінена за бажанням споживачів.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner