Продавець Алма-Веко, Фуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
326 відгуків

Чуєте цей тупіт? Це менеджер біжить до комп'ьютера, щоб Вам відповісти. Ще трішки... Бігає він, звичайно, на трієчку, але консультує відмінно.

Аlma-Veko, Food
+380 (67) 387-97-75
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
+380 (44) 333-60-25

Пшенична клітковина для ковбаси, фракція 200, 2 кг упаковка

  • Готово до відправки
  • Код: 670002

240 ₴/упаковка

+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пшенична клітковина для ковбаси, фракція 200, 2 кг упаковка
Пшенична клітковина для ковбаси, фракція 200, 2 кг упаковка
240 ₴/упаковка
Готово до відправки
+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
Опис
Інформація для замовлення
Пшенична клітковина АлмаФайбер 30 фракція 200 для ковбаси. Упаковка 2 кг. Менша та більше вага є в наявності в нашому каталозі. 

Продукти лінійки АлмаФайбер 20,30,40 є натуральними рослинними харчовими волокнами, отриманими з пшениці та не мають Е-індексу.

 

Довжина волокна, яка є в наявності: 500, 200, 90 мкм.

 

Сфера застосування:

  • усі види м'ясної продукції;
  • хлібобулочна продукція;
  • заморожені напівфабрикати;
  • заморожені напівфабрикати в тістовій оболонці;
  • вафельна продукція;
  • пряники;
  • печиво (цукрове, здобне, вівсяне, затяжне, крекери);
  • кекси;
  • бісквітні напівфабрикати;
  • заварні напівфабрикати;
  • випічка;
  • тісто для пельменів;
  • тісто для млинців;
  • макаронна продукція;
  • харчоконцентратна продукція;
  • екструдована продукція;
  • кондитерські начинки;
  • молочні вироби.

 

Технологічні функції:

  • міцне утримання та рівномірний розподіл вологи і жиру по всьому об'єму в структурі продукту;
  • стабілізація текстури, формоутримуючих і міцних властивостей продукту;
  • інертність до будь-яких рецептурних інгредієнтів, термостабільність і холодорезистентність;
  • захист від втрати вологи (висихання) під час зберігання;
  • подовження термінів придатності, збереження свіжості та мікробіологічної стабільності продуктів за рахунок зниження показника активності води;
  • збагачення продуктів харчування баластними речовинами.
  • посилення дії емульгаторів, гідроколоїдів, білків;

 

Практичні рекомендації стосовно використання пшеничної клітковини:
 

Емульговані продукти та напівкопчені ковбаси 

  • збільшення виходу;
  • економія дороговартісної м'ясної сировини;
  • зменшення деформації сосисок, сардельок при вторинному нагріванні;
  • зниження втрат маси під час термообробки;
  • поліпшення структури;
  • зменшення бульйонно-жирових набряків;
  • міцне зв'язування води та жиру;
  • часткова заміна емульгаторів;
  • підтримуюча дія рослинних білків і крохмалів;
  • запобігання кристалоутворенню води.

Пшеничні волокна АлмаФайбер (20, 30, 40) вносять у сухому вигляді або з соєвими білками.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси фаршу.

 

Напівфабрикати в тістовій оболонці

  • підвищення вологопоглинаючої здатності борошна;
  • підвищення органолептичних, структурно-механічних властивостей тіста (освітлення тіста, пластичність, однорідність, глянцева поверхня);
  • поліпшення злипання швів тіста під час формування пельменів;
  • поліпшення ароматичних і смакових властивостей тіста;
  • зниження переходу сухих речовин у бульйон під час варіння;
  • збереження форми і гарної наповненості пельменів після варіння;
  • збагачення продуктів харчовими волокнами;
  • унеможливлення скупчення жиру на стінках котлетного автомату і трубки, що подає фарш;
  • поліпшення якості начинки в продукті - вона залишається соковитою, пишною,
  • більш щільно прилягає до тіста, також між тістом і начинкою не утворюється вільна волога;
  • запобігання негативним наслідкам заморозки (зменшення втрат м'ясного соку після розморожування).

 

Застосування для фаршу

Пшеничні волокна АлмаФайбер вносять у сухому вигляді або з білковими продуктами на останньому етапі перемішування, рівномірно розподіляючи по усьому фаршу, додаткову вологу на клітковину розраховують виходячи із необхідної консистенції фаршу.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси фаршу.

 

Застосування для тіста (АлмаФайбер 30,40)

Пшеничні волокна АлмаФайбер вносять у сухому вигляді в борошно з розрахунковою гідратацією 1:4 - 5.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси борошна.

 

Цільном’язові продукти

  • збільшує вихід готового продукту;
  • забезпечує синергічний ефект із білками та гідроколоїдами;
  • підвищує соковитість готового продукту;
  • надійно утримує розсіл всередині продукту;
  • покращує текстуру та консистенцію.

Пшеничні волокна АлмаФайбер 40 вносять у розсіл для ін’єктування разом із розсільним препаратом після повного розчинення рецептурної солі.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 1,5% до об’єму розсолу.

 

Реструктуровані шинки

  • підвищує вологозв’язуючі та жирозв'язуючі властивості;
  • зберігає соковитість готового продукту;
  • проявляє синергічний ефект із гідроколоїдами;
  • покращує смакові якості;
  • знижує втрати маси під час термообробки;
  • альтернатива іншим компонентам-наповнювачам.

Пшеничну клітковину АлмаФайбер (30, 40) вносять у сухому вигляді.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси м’ясної сировини.

 

Сирокопчені ковбаси

  • зниження значення активності води аw на початку процесу дозрівання;
  • прискорення процесу висушування;
  • стабілізація (ущільнення) структури;
  • зниження ймовірності загартування внаслідок капілярного перенесення вологи з центру батона до периферії.

Пшеничну клітковину АлмаФайбер (30, 40) вносять у сухому вигляді.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси м’ясної сировини.

 

Консерви м'ясні

  • підвищення виходу готового продукту при збереженні традиційних органолептичних характеристик;
  • підвищення теплопровідності завдяки високій термостабільності в консервах;
  • поліпшення структури;
  • зниження ризику утворення бульйону і розшарування компонентів фаршу;
  • зниження присмаку жирної сировини за максимального використання субпродуктів;
  • виключення скупчення жиру на автоматах;
  • поліпшення процесу дозування і розфасовки;
  • зниження калорійності продукту;
  • виключення скупчення жиру в автоматах;
  • поліпшення процесу дозування і фасування;
  • зниження собівартості.

Пшеничну клітковину АлмаФайбер (20, 30, 40) вносять у сухому вигляді.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси м’ясної сировини.

 

Паштети, ліверні ковбаси, кров'яні ковбаси

  • поліпшення масної консистенції фаршу;
  • підвищення вологозв'язуючої здатності;
  • зменшення присмаку гіркоти печінки;
  • зниження норми закладки емульгаторів.

Пшеничну клітковину АлмаФайбер (30, 40) вносять у сухому вигляді або з соєвими білками.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси м’ясної сировини.

 

Доставка: здійснюється в усі регіони України.

Контактна інформація 

Сайт: www.alma-veko.com.ua

Телефон:

+38 067 387-97-75
+38 044 333-60-25
0 800 33-85-47 (Безкоштовно)


Оптові ціни уточнюйте.

  • Ціна: 240 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner