Нітритна сіль Suprasel Plus, упаковка 25 кг
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 670003
825 ₴/мішок
800 ₴/мішок
Показати оптові ціни- 0 (800) 33-85-47Безкоштовно
- +380 (44) 333-60-25
Ця сіль виробляється найсучаснішим методом, завдяки чому нітрит приєднаний до гранул солі. Також важливо зауважити, що наш нітрит натрію не осипається на дно мішка під час транспортування і використання, він рівномірно розподіляється по всьому обсягу продукту, що дозволяє забезпечити його стабільність та безпеку.
Нітритна сіль – це спеціальна суміш нітриту натрію з харчовою сіллю для застосування у виробництві м'ясних продуктів. За європейськими нормами в нітритної солі міститься від 0,4 до 0,6 % чистого нітриту натрію.
Основу нітритної солі становить базовий продукт - вакуумна сіль - чистий продукт у складі якого відсутні нерозчинні речовини.
Продукт класифікується відповідно до вимог документа Codex Alimentarius Codex Stan 150-1985 Стандарт кодексу для харчової солі. Цей стандарт гармонізовано з українським законодавством та затверджено як ДСТУ Codex Alimentarius Codex Stan 150-1985 Стандарт кодексу для харчової солі. Тому продукт "Нітритна сіль" класифікується також відповідно до вищевказаного стандарту, як звичайна харчова сіль. У зв'язку з цим, при застосуванні даного продукту на харчовому виробництві, не потрібно вести журнали з обліку його використання.
ДОЗУВАННЯ: Стандартне дозування чистого нітриту натрію становить 7-7,5 г на 100 кг сировини, у відповідності з цим проводиться перерахунок кількості нітритної солі.
ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ НІТРИТНОЇ СОЛІ:
- Стабільне утримання NaNO2. Вміст нітриту натрію становить 0,5 - 0,6 %.
- Європейська якість. Більше 20 років нітритна сіль виробника «Dansk Salt A/S» (Данія) використовується в багатьох країнах світу.
- Вакуумна харчова сіль найвищої якості з вмістом NaCl 99,8 - 99,9 %.
- Відмінна сипучість. Продукт розсипчастий, так як його вологість становить всього 0,2%.
- Активне кольороутворення. Нітрит, що міститься в продукті зв'язується з міоглобіном і забезпечує насичений колір.
- Гомогенність. Нітритная сіль гомогенна за рахунок виробництва за унікальною технологією.
- Мінімум домішок. Зміст Ca, Mg, Fe, K та інших домішок в 7-20 разів нижче ніж у конкурентів.
Результат роботи нітритної солі – це збереження кольору м'ясного продукту після термообробки. При нагріванні міоглобін руйнується, внесений нітрит натрію реагує з міоглобіном з утворенням нітрозоміоглобіна, який стійкий до високих температур.
КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ. Виробник «Dansk Salt A/S» (Данія) нітритной солі постійно контролює якість продукту за діючими на підприємстві системами ISO 9001, ISO 14001, FSSC 22000 та HACCP.
Доставка: здійснюється у всі регіони України.
Телефон:
+38 067 387-97-75
+38 044 333-60-25
0 800 33-85-47 (Безкоштовно)
Оптові ціни уточнюйте.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Данія |
Тип | Нітритна сіль |
Упаковка | Мішок |
Вага | 25 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Dansk Salt A/S |
Добавка | Нітрит натрію 0,6% |
- Ціна: 800 ₴/мішок