Глюконо-дельта-лактон Е575, мішок 25 кг, харчова добавка
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 670026
2 800 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- 0 (800) 33-85-47Безкоштовно
- +380 (44) 333-60-25
Глюконо-дельта-лактон – це циклічний внутрішній ефір глюконової кислоти, лактон D-глюконової кислоти, яке є похідним глюкози. Ця речовина відома також як лактон глюкози та є добавкою до їжі, позначеною кодом E575. Вона входить в категорію стабілізаторів-емульгаторів для харчової продукції та може бути придбана під назвою ГДЛ.
Глюконо-дельта-лактон - це білий кристалічний порошок без запаху, гігроскопічний і добре розчинний у воді. Ця харчова добавка, також відома як глюконолактон або дельта-лактон глюконової кислоти, має широкий спектр застосувань в харчовій, хімічній та фармацевтичній промисловості, а також в косметології.
Застосування в харчовій промисловості:
- використовується для регулювання pH та стабілізує консистенцію продуктів.
- використовується в хлібобулочних виробах для формування структури та прискорення процесу затвердіння.
- допомагає зберігати сталість pH в продуктах.
- формує сполуки з іонами металів для підвищення стійкості та дії антиоксидантів.
- застосовується в кондитерській продукції та напоях.
- використовується у виробництві хліба та пекарських виробів.
- харчовий підкислювач та стабілізатор:
- підкислює продукти, формуючи оптимальну консистенцію.
- покращує текстуру та аромат продуктів.
- використовується як стабілізатор кольору та для прискорення процесів дозрівання у фармацевтичних препаратах.
- використовується для формування та затвердіння білка в період постразливки.
- скорочує час термічної обробки та підвищує вихід готової їжі.
Застосування в інших галузях:
- Використовується у виробництві хімічних речовин.
- Застосовується для прискорення процесів дозрівання та як стабілізатор кольору у фармацевтичних препаратах.
- Використовується у косметичних продуктах як стабілізатор та прискорювач процесів.
За своїми унікальними властивостями, Глюконо-дельта-лактон відкриває широкі можливості в різних галузях, допомагаючи покращити якість продукції та спрощувати виробничі процеси.
Сфера застосування:
- харчові продукти;
- хімічна промисловість;
- фармацевтика;
- косметологія.
У харчовій промисловості використовується:
- як прискорювач для дозрівання та кольороутворення продуктів (варених та сирокопчених ковбас, натуральних напівфабрикатів);
- як розпушувач тіста в хлібобулочній промисловості;
- для прискорення процесів соління та маринування риби;
- у сирному виробництві, як заміна частини закваски для скорочення процесу коагуляції, збільшення терміну придатності та підвищення якості продукту.
Глюконо-дельта Лактон вважається добавкою, безпечною для здоров'я людини. Дозволений для використання в харчовій промисловості в більшості країн як харчова добавка з маркуванням «E575».
Походження: Китай, Європа
Регулятор кислотності, антиоксидант для харчової промисловості.
рН (1% розчину) при 25°C~ 1,5 -1,8
Масова частка основної речовини,% ≥99
Фасування - 25 кг
Доставка: здійснюється у всі регіони України.
Контактна інформація
Сайт: www.alma-veko.com.ua
Телефон:
+38 067 387-97-75
+38 044 333-60-25
0 800 33-85-47 (Безкоштовно)
Оптові ціни уточнюйте.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 25000 г |
- Ціна: 2 800 ₴/упаковка