Маринад Базиліковий, 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 670059
230 ₴/кг
Показати оптові ціни- 0 (800) 33-85-47Безкоштовно
- +380 (44) 333-60-25
Маринад зеленого кольору з багатою смаковою композицією зелені та спецій: базилік, петрушка, фенхель, цибуля, часник, куркума, мускатний горіх, коріандр та багато інших.
В складі маринаду мінімізовані Е-кодифіковані компоненти, що дозволяє розширити асортимент натуральних напівфабрикатів.
Не містить фосфатів
Призначення: використовується при виробництві всіх видів м'ясної продукції. Може наноситися для поверхневого маринування, так і в складі фаршевих продуктів. Може використовуватися в складі фаршів при приготуванні напівфабрикатів.
- Шашлик
- Джерки
- Ковбаски-гриль
- Кабаноси
- Фарш
- Напівфабрикати
Дозування: 20-30 г маринаду на 1 кг м'ясної сировини
ПАМ'ЯТАЙТЕ!
1. Кулінарна готовність м'яса - 70-72 °С в середині. Доведення до більших температур веде тільки до більшої втрати соковитості продукту, а також до його здорожчення.
2. Режими сушіння м'яса визначаються в першу чергу розміром продукту (шматка м'яса). Починати сушіння потрібно з нижчих температур (40-45°С) і поступово підіймати до вищих (65-70°С). Це потрібно щоб уникнути “закалу” м'яса, тобто пересушеної поверхні, коли волога з середини ще не вийшла. Зазвичай весь процес займає 5-7 годин.
3. Фарш завжди має тримати температуру 1-3°С. Отеплення виробів можна робити лише перед початком термічної обробки. Це безпечність вашого продукту.
4. Жир та плівки на поверхні продукту будуть стримувати процес втрати вологи. Тому для шашлику та копченостях жир на м'ясі залишаємо, а для джерок і кабаносі потрібно видалити.
5. Не забуваємо про використання нітритної солі. Це найкращий метод запобігти ботулізму.
6. Кількість солі в готовому продукті від 18 г на 1 кг продукту (слабо солений) до 22 г солі в 1 кг готового продукту (сильно солений). Коригуйте сіль виходячи з втрат, які зазнає ваш продукт.
За потребою по запиту надаємо рекомендації з дозуванням, додаванням солі та іншою важливою інформацією.
Доставка: здійснюється у всі регіони України.
Контактна інформація
Телефон:
+38 067 387-97-75
+38 044 333-60-25
0 800 33-85-47 (Безкоштовно)
Оптові ціни уточнюйте.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Маринади |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 1000 г |
Зразок для відпрацювання | |
Зразок товару | Безкоштовно |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Alma-Veko Food |
- Ціна: 230 ₴/кг