Глутамат натрію (підсилювач смаку), упаковка 2 кг
- Готово до відправки
- Код: 670027
330 ₴/упаковка
- 0 (800) 33-85-47Безкоштовно
- +380 (44) 333-60-25
Глутамат натрію (глютамінат натрію, натрій глутаміновокіслий, натрій-2-амінопентадіоат) - це натрієва сіль глутамінової кислоти, харчова добавка E621, що є підсилювачем смаку.
В європейських країнах позначається як MSG (англ. Monosodium glutamate). Має вигляд негігроскопічної порошкоподібної маси, сформованої кристалами. Колір білий. Розчинення у воді - гарне (74 г / 100 мл при 25 ° С). У більшості ж органічних розчинників, наприклад, в ефірі, розчиненню майже не піддається.
Молярна маса - 169,1111 г / моль. Термоякості: t плавлення - 165 ° C, t розкладання - 225 ° C. Формула: C5H8NNaO4.
У законодавстві і побуті його називають «підсилювачем смаку». Насправді глутамат не "підсилювач», а носій одного з базових смаків, так само як сіль, цукор або лимонна кислота. Єдиний смак, який можна посилити глутамат, - це «умамі».
Дозування: середнє дозування становить 1-1,5 г на 1 кг готового продукту.
Переваги використання глутамату натрію:
- нівелює окремі негативні компоненти запаху і смаку;
- дозування зручне для зважування і рівномірного розподілу;
- підсилює смак м'ясних виробів, які виготовлені із замороженої сировини;
- збільшує терміни придатності продуктів;
- бере участь в процесі формування смако-ароматичних характеристик солоної сировини;
- покращує смакові характеристики готового продукту;
- широко застосовується при виробництві продуктів швидкого приготування;
- можна застосовувати в усі м'ясні та рибні продукти, в сири і снеки, чіпси і сухарики, навіть в набори спецій.
Галузь застосування:
- м'ясні, рибні, грибні, соєві напівфабрикати,
- чіпси, сухарики,
- соуси,
- приправи, бульйонні кубики и сухі супи,
- їжа закладів «фаст-фуду».
Походження: Китай
Фасування: 2 кг
Доставка: здійснюється у всі регіони України.
Контактна інформація
Телефон:
+38 067 387-97-75
+38 044 333-60-25
0 800 33-85-47 (Безкоштовно)
Оптові ціни уточнюйте.
- Ціна: 330 ₴/упаковка