Продавець Алма-Веко, Фуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
361 відгук

Чуєте цей тупіт? Це менеджер біжить до комп'ьютера, щоб Вам відповісти. Ще трішки... Бігає він, звичайно, на трієчку, але консультує відмінно.

Аlma-Veko, Food
+380 (67) 387-97-75
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
+380 (44) 333-60-25

Спеція "Томат-дим", 1 кг

  • Готово до відправки
  • Код: 670068

360 ₴/упаковка

+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Спеція "Томат-дим", 1 кг
Спеція "Томат-дим", 1 кг
360 ₴/упаковка
Готово до відправки
+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Насичена суміш овочів та спецій з характерною кислинкою томатів
підкреслять натуральний смак шашлик з різних видів м'яса.
Напрям смаку: томат, перець чорний, часник, аромат диму.

Не містить фосфатів

 

Призначення: використовується при виробництві всіх видів м'ясної продукції. Може наноситися для поверхневого маринування, так і в складі фаршевих продуктів. Може використовуватися в складі фаршів при приготуванні напівфабрикатів.

  • Шашлик
  • Джерки
  • Ковбаски-гриль
  • Кабаноси
  • Фарш
  • Напівфабрикати

 

Дозування: 20-30 г маринаду на 1 кг м'ясної сировини


ПАМ'ЯТАЙТЕ! 
1.
Кулінарна готовність м'яса - 70-72 °С в середині. Доведення до більших температур веде тільки до більшої втрати соковитості продукту, а також до його здорожчення.
2. Режими сушіння м'яса визначаються в першу чергу розміром продукту (шматка м'яса). Починати сушіння потрібно з нижчих температур (40-45°С) і поступово підіймати до вищих (65-70°С). Це потрібно щоб уникнути “закалу” м'яса, тобто пересушеної поверхні, коли волога з середини ще не вийшла. Зазвичай весь процес займає 5-7 годин.
3. Фарш завжди має тримати температуру 1-3°С. Отеплення виробів можна робити лише перед початком термічної обробки. Це безпечність вашого продукту.
4. Жир та плівки на поверхні продукту будуть стримувати процес втрати вологи. Тому для шашлику та копченостях жир на м'ясі залишаємо, а для джерок і кабаносі потрібно видалити.
5. Не забуваємо про використання нітритної солі. Це найкращий метод запобігти ботулізму. 
6. Кількість солі в готовому продукті від 18 г на 1 кг продукту (слабо солений) до 22 г солі в 1 кг готового продукту (сильно солений). Коригуйте сіль виходячи з втрат, які зазнає ваш продукт.

За потребою по запиту надаємо рекомендації з дозуванням, додаванням солі та іншою важливою інформацією.

Доставка: здійснюється у всі регіони України.

Контактна інформація

Телефон:

+38 067 387-97-75
+38 044 333-60-25
0 800 33-85-47 (Безкоштовно)

Оптові ціни уточнюйте.

Основні
Країна виробникУкраїна
УпаковкаДой-пак
Вага1000 г
ТипМаринади
Користувальницькі характеристики
ВиробникAlma-Veko Food
Зразок товаруБезкоштовно
Тип маринадудля м'яса
  • Ціна: 360 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner