Продавець Алма-Веко, Фуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
361 відгук

Чуєте цей тупіт? Це менеджер біжить до комп'ьютера, щоб Вам відповісти. Ще трішки... Бігає він, звичайно, на трієчку, але консультує відмінно.

Аlma-Veko, Food
+380 (67) 387-97-75
0 (800) 33-85-47
Безкоштовно
+380 (44) 333-60-25

Пшенична клітковина для хлібобулочних виробів, фракція 200, мішок 10 кг

  • Готово до відправки
  • Код: 670002

1 200 ₴/мішок

+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пшенична клітковина для хлібобулочних виробів, фракція 200, мішок 10 кг
Пшенична клітковина для хлібобулочних виробів, фракція 200, мішок 10 кг
1 200 ₴/мішок
Готово до відправки
+380 (67) 387-97-75
  • 0 (800) 33-85-47
    Безкоштовно
  • +380 (44) 333-60-25
Опис
Інформація для замовлення
Пшенична клітковина АлмаФайбер 30 фракція 200 для хлібобулочних виробів. Упаковка 10 кг. Менша вага є в наявності в нашому каталозі. 

Продукти лінійки АлмаФайбер 20,30,40 є натуральними рослинними харчовими волокнами, отриманими з пшениці та не мають Е-індексу.

 

Довжина волокна, яка є в наявності: 500, 200, 90 мкм.

 

Сфера застосування:

  • усі види м'ясної продукції;
  • хлібобулочна продукція;
  • заморожені напівфабрикати;
  • заморожені напівфабрикати в тістовій оболонці;
  • вафельна продукція;
  • пряники;
  • печиво (цукрове, здобне, вівсяне, затяжне, крекери);
  • кекси;
  • бісквітні напівфабрикати;
  • заварні напівфабрикати;
  • випічка;
  • тісто для пельменів;
  • тісто для млинців;
  • макаронна продукція;
  • харчоконцентратна продукція;
  • екструдована продукція;
  • кондитерські начинки;
  • молочні вироби.

 

Технологічні функції:

  • міцне утримання та рівномірний розподіл вологи і жиру по всьому об'єму в структурі продукту;
  • стабілізація текстури, формоутримуючих і міцних властивостей продукту;
  • інертність до будь-яких рецептурних інгредієнтів, термостабільність і холодорезистентність;
  • захист від втрати вологи (висихання) під час зберігання;
  • подовження термінів придатності, збереження свіжості та мікробіологічної стабільності продуктів за рахунок зниження показника активності води;
  • збагачення продуктів харчування баластними речовинами.
  • посилення дії емульгаторів, гідроколоїдів, білків;

 

Практичні рекомендації стосовно використання пшеничної клітковини:
 

Емульговані продукти та напівкопчені ковбаси 

  • збільшення виходу;
  • економія дороговартісної м'ясної сировини;
  • зменшення деформації сосисок, сардельок при вторинному нагріванні;
  • зниження втрат маси під час термообробки;
  • поліпшення структури;
  • зменшення бульйонно-жирових набряків;
  • міцне зв'язування води та жиру;
  • часткова заміна емульгаторів;
  • підтримуюча дія рослинних білків і крохмалів;
  • запобігання кристалоутворенню води.

Пшеничні волокна АлмаФайбер (20, 30, 40) вносять у сухому вигляді або з соєвими білками.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси фаршу.

 

Напівфабрикати в тістовій оболонці

  • підвищення вологопоглинаючої здатності борошна;
  • підвищення органолептичних, структурно-механічних властивостей тіста (освітлення тіста, пластичність, однорідність, глянцева поверхня);
  • поліпшення злипання швів тіста під час формування пельменів;
  • поліпшення ароматичних і смакових властивостей тіста;
  • зниження переходу сухих речовин у бульйон під час варіння;
  • збереження форми і гарної наповненості пельменів після варіння;
  • збагачення продуктів харчовими волокнами;
  • унеможливлення скупчення жиру на стінках котлетного автомату і трубки, що подає фарш;
  • поліпшення якості начинки в продукті - вона залишається соковитою, пишною,
  • більш щільно прилягає до тіста, також між тістом і начинкою не утворюється вільна волога;
  • запобігання негативним наслідкам заморозки (зменшення втрат м'ясного соку після розморожування).

 

Застосування для фаршу

Пшеничні волокна АлмаФайбер вносять у сухому вигляді або з білковими продуктами на останньому етапі перемішування, рівномірно розподіляючи по усьому фаршу, додаткову вологу на клітковину розраховують виходячи із необхідної консистенції фаршу.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси фаршу.

 

Застосування для тіста (АлмаФайбер 30,40)

Пшеничні волокна АлмаФайбер вносять у сухому вигляді в борошно з розрахунковою гідратацією 1:4 - 5.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси борошна.

 

Цільном’язові продукти

  • збільшує вихід готового продукту;
  • забезпечує синергічний ефект із білками та гідроколоїдами;
  • підвищує соковитість готового продукту;
  • надійно утримує розсіл всередині продукту;
  • покращує текстуру та консистенцію.

Пшеничні волокна АлмаФайбер 40 вносять у розсіл для ін’єктування разом із розсільним препаратом після повного розчинення рецептурної солі.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 1,5% до об’єму розсолу.

 

Реструктуровані шинки

  • підвищує вологозв’язуючі та жирозв'язуючі властивості;
  • зберігає соковитість готового продукту;
  • проявляє синергічний ефект із гідроколоїдами;
  • покращує смакові якості;
  • знижує втрати маси під час термообробки;
  • альтернатива іншим компонентам-наповнювачам.

Пшеничну клітковину АлмаФайбер (30, 40) вносять у сухому вигляді.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси м’ясної сировини.

 

Сирокопчені ковбаси

  • зниження значення активності води аw на початку процесу дозрівання;
  • прискорення процесу висушування;
  • стабілізація (ущільнення) структури;
  • зниження ймовірності загартування внаслідок капілярного перенесення вологи з центру батона до периферії.

Пшеничну клітковину АлмаФайбер (30, 40) вносять у сухому вигляді.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси м’ясної сировини.

 

Консерви м'ясні

  • підвищення виходу готового продукту при збереженні традиційних органолептичних характеристик;
  • підвищення теплопровідності завдяки високій термостабільності в консервах;
  • поліпшення структури;
  • зниження ризику утворення бульйону і розшарування компонентів фаршу;
  • зниження присмаку жирної сировини за максимального використання субпродуктів;
  • виключення скупчення жиру на автоматах;
  • поліпшення процесу дозування і розфасовки;
  • зниження калорійності продукту;
  • виключення скупчення жиру в автоматах;
  • поліпшення процесу дозування і фасування;
  • зниження собівартості.

Пшеничну клітковину АлмаФайбер (20, 30, 40) вносять у сухому вигляді.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси м’ясної сировини.

 

Паштети, ліверні ковбаси, кров'яні ковбаси

  • поліпшення масної консистенції фаршу;
  • підвищення вологозв'язуючої здатності;
  • зменшення присмаку гіркоти печінки;
  • зниження норми закладки емульгаторів.

Пшеничну клітковину АлмаФайбер (30, 40) вносять у сухому вигляді або з соєвими білками.

Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси м’ясної сировини.

 

Доставка: здійснюється в усі регіони України.

Контактна інформація 

Сайт: www.alma-veko.com.ua

Телефон:

+38 067 387-97-75
+38 044 333-60-25
0 800 33-85-47 (Безкоштовно)


Оптові ціни уточнюйте.

  • Ціна: 1 200 ₴/мішок

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner