Пшенична клітковина для хлібобулочних виробів, фракція 200, 1 кг упаковка
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 670002
150 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- 0 (800) 33-85-47Безкоштовно
- +380 (44) 333-60-25
Продукти лінійки АлмаФайбер 20,30,40 є натуральними рослинними харчовими волокнами, отриманими з пшениці та не мають Е-індексу.
Довжина волокна, яка є в наявності: 500, 200, 90 мкм.
Сфера застосування:
- усі види м'ясної продукції;
- хлібобулочна продукція;
- заморожені напівфабрикати;
- заморожені напівфабрикати в тістовій оболонці;
- вафельна продукція;
- пряники;
- печиво (цукрове, здобне, вівсяне, затяжне, крекери);
- кекси;
- бісквітні напівфабрикати;
- заварні напівфабрикати;
- випічка;
- тісто для пельменів;
- тісто для млинців;
- макаронна продукція;
- харчоконцентратна продукція;
- екструдована продукція;
- кондитерські начинки;
- молочні вироби.
Технологічні функції:
- міцне утримання та рівномірний розподіл вологи і жиру по всьому об'єму в структурі продукту;
- стабілізація текстури, формоутримуючих і міцних властивостей продукту;
- інертність до будь-яких рецептурних інгредієнтів, термостабільність і холодорезистентність;
- захист від втрати вологи (висихання) під час зберігання;
- подовження термінів придатності, збереження свіжості та мікробіологічної стабільності продуктів за рахунок зниження показника активності води;
- збагачення продуктів харчування баластними речовинами.
- посилення дії емульгаторів, гідроколоїдів, білків;
Практичні рекомендації стосовно використання пшеничної клітковини:
Емульговані продукти та напівкопчені ковбаси
- збільшення виходу;
- економія дороговартісної м'ясної сировини;
- зменшення деформації сосисок, сардельок при вторинному нагріванні;
- зниження втрат маси під час термообробки;
- поліпшення структури;
- зменшення бульйонно-жирових набряків;
- міцне зв'язування води та жиру;
- часткова заміна емульгаторів;
- підтримуюча дія рослинних білків і крохмалів;
- запобігання кристалоутворенню води.
Пшеничні волокна АлмаФайбер (20, 30, 40) вносять у сухому вигляді або з соєвими білками.
Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси фаршу.
Напівфабрикати в тістовій оболонці
- підвищення вологопоглинаючої здатності борошна;
- підвищення органолептичних, структурно-механічних властивостей тіста (освітлення тіста, пластичність, однорідність, глянцева поверхня);
- поліпшення злипання швів тіста під час формування пельменів;
- поліпшення ароматичних і смакових властивостей тіста;
- зниження переходу сухих речовин у бульйон під час варіння;
- збереження форми і гарної наповненості пельменів після варіння;
- збагачення продуктів харчовими волокнами;
- унеможливлення скупчення жиру на стінках котлетного автомату і трубки, що подає фарш;
- поліпшення якості начинки в продукті - вона залишається соковитою, пишною,
- більш щільно прилягає до тіста, також між тістом і начинкою не утворюється вільна волога;
- запобігання негативним наслідкам заморозки (зменшення втрат м'ясного соку після розморожування).
Застосування для фаршу
Пшеничні волокна АлмаФайбер вносять у сухому вигляді або з білковими продуктами на останньому етапі перемішування, рівномірно розподіляючи по усьому фаршу, додаткову вологу на клітковину розраховують виходячи із необхідної консистенції фаршу.
Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси фаршу.
Застосування для тіста (АлмаФайбер 30,40)
Пшеничні волокна АлмаФайбер вносять у сухому вигляді в борошно з розрахунковою гідратацією 1:4 - 5.
Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси борошна.
Цільном’язові продукти
- збільшує вихід готового продукту;
- забезпечує синергічний ефект із білками та гідроколоїдами;
- підвищує соковитість готового продукту;
- надійно утримує розсіл всередині продукту;
- покращує текстуру та консистенцію.
Пшеничні волокна АлмаФайбер 40 вносять у розсіл для ін’єктування разом із розсільним препаратом після повного розчинення рецептурної солі.
Рекомендоване дозування - 1,0 - 1,5% до об’єму розсолу.
Реструктуровані шинки
- підвищує вологозв’язуючі та жирозв'язуючі властивості;
- зберігає соковитість готового продукту;
- проявляє синергічний ефект із гідроколоїдами;
- покращує смакові якості;
- знижує втрати маси під час термообробки;
- альтернатива іншим компонентам-наповнювачам.
Пшеничну клітковину АлмаФайбер (30, 40) вносять у сухому вигляді.
Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси м’ясної сировини.
Сирокопчені ковбаси
- зниження значення активності води аw на початку процесу дозрівання;
- прискорення процесу висушування;
- стабілізація (ущільнення) структури;
- зниження ймовірності загартування внаслідок капілярного перенесення вологи з центру батона до периферії.
Пшеничну клітковину АлмаФайбер (30, 40) вносять у сухому вигляді.
Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси м’ясної сировини.
Консерви м'ясні
- підвищення виходу готового продукту при збереженні традиційних органолептичних характеристик;
- підвищення теплопровідності завдяки високій термостабільності в консервах;
- поліпшення структури;
- зниження ризику утворення бульйону і розшарування компонентів фаршу;
- зниження присмаку жирної сировини за максимального використання субпродуктів;
- виключення скупчення жиру на автоматах;
- поліпшення процесу дозування і розфасовки;
- зниження калорійності продукту;
- виключення скупчення жиру в автоматах;
- поліпшення процесу дозування і фасування;
- зниження собівартості.
Пшеничну клітковину АлмаФайбер (20, 30, 40) вносять у сухому вигляді.
Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси м’ясної сировини.
Паштети, ліверні ковбаси, кров'яні ковбаси
- поліпшення масної консистенції фаршу;
- підвищення вологозв'язуючої здатності;
- зменшення присмаку гіркоти печінки;
- зниження норми закладки емульгаторів.
Пшеничну клітковину АлмаФайбер (30, 40) вносять у сухому вигляді або з соєвими білками.
Рекомендоване дозування - 1,0 - 2,0% до маси м’ясної сировини.
Доставка: здійснюється в усі регіони України.
Контактна інформація
Сайт: www.alma-veko.com.ua
Телефон:
+38 067 387-97-75
+38 044 333-60-25
0 800 33-85-47 (Безкоштовно)
Оптові ціни уточнюйте.
- Ціна: 150 ₴/кг